SCUSHI er en kjede av elsykkelbutikker rundt om i Norge. Vi jobber tett mot private bedrifter, kommuner og fylker. Handplukker akkurat den type av elsykkel som kan løse din bedrifts transport, gi bedre helse til kollegene dine eller den miljøprofilering du ønsker.


I 2019 ble SCUSHI miljøfyrtårn-sertifisert og vi føler dette er ett trinn på den veien vi ønsker å gå. Kvalitet, miljøet i fokus og å finne produkter som er produsert på en miljøriktig måte.


Kontakt

Send en mail så tar vi kontakt med deg og ser hva vi kan hjelpe deg med.

[email protected]


Av oss får dere opplæring i bruk av elsyklene, faste serviceavtaler eller spesiallagde servicepakker alt etter behov. Helt uten bryderi for dere, arbeid utføres på stedet eller vi henter og leverer.

Her er noen eksempler på ulike muligheter for å få vist frem selskapet ditt. En elsykkel som sykler forbi mennesker fanger oppmerksomheten på en fin måte og viser frem et budskap: Her er en fremtidsrettet bedrift ute på tur, som tenker på miljøet og sine ansatte. Hvis du har noen ideer, ta gjerne kontakt så finner vi ut av en løsning sammen.

Skilt bagasjebrett

Her er en skilt som er ca 20x30cm i størrelse montert på bagasjebrettet. Fordelen med å ha skilt på bagasjebrettet er at man ser budskapet når noen sitter på sykkelen. Dette sammenlignet med profilering direkte på rammen.
Skilt tatt frem av kunden og SCUSHI har trykt og montert den før leveranse.

Foliering sykkel

Trehjuls kassesykkel som brukes i Grenland, med en diskret tekst direkte på kassen.
Her er barna ute og farter i sin profilerte sykkel sponset av Farte.

Lakkering ramme

Disse solide trehjulssyklene tilbyr store muligheter for profilering da den er utstyrt med en stor kasse bak på sykkelen som hos denne mat-leverandøren.
Denne lastesykkelen er lakkert i fargene til selskapet som bruker den for intern pall transport.

Bærum servicesenter

I 2014 tok Bærum Kommune kontakt med SCUSHI og ønsket en elsykkelpool som de ansatte kunne bruke fritt for transport til og fra møten. Kravene den gangen var:

Enkle å bruke,

Elsykler som holder over tid

Høy komfort

Disse elsyklene har nå hvert i bruk i 6 år og kjørt over 6000km. På elsyklene sitter et skilt med Bærum kommune. SCUSHI tar seg av all service på syklene og disse vill rulle i mange år till.

Slitasjedeler skal byttes, ikke for tidlig og ikke for seint. Eksempel på slitasjedeler er; Bremseklosser, dekk, kjede, tannhjul mm.

Trondheim Miljøpakken

Her satser Trondheim på å få en miljøvennlig transport i byen. Selvsagt er SCUSHI med som støttespillere på mye med elsykkel. Her finnes det anledning å prøve elsykkel, man bygger ut og tilrettelegger sykkelstier og mye mer. Gå gjerne in på Miljøpakken for å lese litt mer hva som skjer i byen eller kom inom SCUSHI så kan vi fortelle.

Til og fra job med ASKO Drammen

Her er en lykkelig ansatt ved kikk-off av den nye elsykel poolen for de ansatte hos ASKO i Drammen. ASKO er en miljøbevisst bedrift som har insett at hvis deres ansatte sykler til jobben mår de bedre og er mer fokusert på jobb. ASKO har nå hatt et stall av sykler som de ansatte kan booke og hensikten er at det skall være enkelt å komme igang å sykkle. Mange av de ansatte har nå sin egen sykkel å syklene i poolen bruke dagligen.